Laten we geen ruzie maken: er zijn een groot aantal variaties bij het bereiden van koolrolletjes.
Maar met dit alles is er één ingrediënt dat, volgens een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, een chef-kok, dit gerecht nog sappiger en smakelijker kan maken.
We hebben het over verse tomaten.
In koolrolletjes mogen alleen rijpe en sappige tomaten worden gebruikt, en voordat u ze aan de vulling toevoegt, vergeet niet de schil te verwijderen.
Maak er eenvoudig proza van. Maak om te beginnen een kruisvormige snede in de tomaten, giet er vervolgens een paar seconden kokend water overheen en trek dan aan de schil – deze komt gemakkelijk los van het vruchtvlees.
Nu moeten de tomaten fijngehakt worden en gemengd met de ingrediënten die in de vulling zitten.
Maar niet alleen tomaten: je kunt ook andere groenten in de vulling voor koolrolletjes verwerken.
U kunt bijvoorbeeld wortels toevoegen, die eerst op een grove rasp moeten worden geraspt en in plantaardige olie moeten worden gebakken tot ze zacht zijn.
Uien zullen ook werken: ze moeten fijngehakt worden en gebakken tot ze goudbruin zijn.
Als laatste kun je paprika gebruiken. Het moet in kleine blokjes worden gesneden en gebakken (je kunt het doen met uien en wortels).
Eerder zei de expert dat de schnitzels niet droog mochten zijn.