Hoewel er nog steeds een mogelijkheid bestaat om te genieten van heerlijke aubergines van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, is het de moeite waard om hiervan te profiteren.
Gerechten bereid met deze producten zijn altijd een plezier om te serveren.
Daarom is het de moeite waard om verschillende geheimen te kennen waarmee je perfecte aubergines kunt bereiden, zegt kok Yulia Arkhipova, een expert op het gebied van kookproblemen bij de BelNovosti-netwerkpublicatie.
Wat zijn deze geheimen?
Zout is niet meer nodig
Als we het hebben over kwaliteitsaubergines, dan hebben ze niet langer het probleem van bitterheid. Deze smaak is alleen kenmerkend voor zeer miniatuurgroenten van een speciale variëteit.
Daarom hoeft u uw tijd niet te verspillen aan deze voorbereidende fase.
Oven
Veel mensen houden van gebakken aubergines, maar in de oven blijken ze nog lekkerder en van hoge kwaliteit. Het is het beste om het hele product in de oven te bakken en het in twee gelijke helften te snijden.
Zetmeel met bloem
Beide componenten moeten in gelijke delen worden ingenomen en als paneermeel worden gebruikt. Deze aubergines nemen niet teveel olie op en zijn lekker knapperig.