Wat te koken met aubergines: een snel en hartig voorgerecht

Баклажан

Gerechten gemaakt van verse groenten zijn altijd welkom. Dit is een bijgerecht, een hoofdgerecht en een lichte snack.
Voor iedereen die elke keer iets nieuws wil, bieden wij het volgende auberginevoorgerecht aan.

Ter voorbereiding heb je nodig:

  • 1 kg aubergines;
  • 1 peper (zoet);
  • 1 ui;
  • 1 teentje knoflook;
  • 1 eetl. l. Sahara;
  • 1 eetl. l. zout;
  • 2 eetlepels. l. azijn (9%);
  • 2 liter water;
  • 100 ml plantaardige olie;
  • groen naar smaak.

Hoe koken

Je moet ½ eetlepel in water oplossen. lepels zout.

Kook de aubergines gedurende vijf minuten en laat afkoelen.

De ui wordt geschild, gehakt, gemengd met suiker, zout en plantaardige olie en azijn wordt toegevoegd.

Schil de afgekoelde aubergines, snijd ze in blokjes en doe ze in een slakom.

Voeg een dressing toe van uien en vloeibare ingrediënten, peper, gehakte knoflook en kruiden.

Je moet de salade twee uur in de koelkast laten afkoelen en je kunt hem serveren.

Eet smakelijk!

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips