Aubergines vullen: 3 manieren om een ​​smakelijk gerecht te maken

Баклажаны

Er is bijna niemand die zou beweren dat gevulde aubergines een smakelijk en voedzaam gerecht zijn dat een echte decoratie voor elke tafel kan worden.

Volgens een expert in de BelNovosti-netwerkpublicatie op het gebied van koken zijn ze ideaal voor familielunches of feestelijke diners, en kost de bereiding ervan niet veel tijd en moeite.

Wij nodigen u uit om snel kennis te maken met verschillende manieren om aubergines te vullen, waardoor u uw dierbaren elke keer weer kunt verrassen met nieuwe smaken en aroma’s.

“Sandwich”

Voor deze methode wordt de afgewerkte vulling op een auberginecirkel van ongeveer 1 cm dik geplaatst, bedekt met een tweede cirkel en gebakken. Probeer voor het frituren sesamolie met knoflook te gebruiken.

Als je een knapperige korst wilt, rol dan elk plakje aubergine in zetmeel voordat je gaat frituren.

“Boot”

In dit geval wordt de groente in de lengte in twee helften gesneden, een deel van de pulp verwijderd en geplet. Vervolgens wordt de gemalen pulp gemengd met de vulling (bijvoorbeeld bij gehakt, zorg er wel voor dat het op dit punt al klaar is) en het resulterende mengsel wordt gevuld met de auberginehelften.

Dan kun je de saus toevoegen – sojasaus ziet er harmonieus uit – en in de oven zetten.

“Koppen”

Aubergines worden in cirkels van ongeveer 5 cm breed gesneden, een deel van het vruchtvlees wordt met een lepel verwijderd en gevuld met vulling – probeer voor de verandering gehakte groenten.

Vervolgens worden de mokken met saus (soja of oester) gegoten en in zetmeel gerold voordat ze in een koekenpan worden gebakken.

Voorheen vertelde de deskundige wat te doen als het eten niet goed bleek te zijn.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips