Welke 3 vroege bietensoorten als de lekkerste en zoetste worden beschouwd: niet alle zomerbewoners weten het

свекла

Veel mensen houden van vroege bietenvariëteiten, omdat ze hierdoor sneller kunnen oogsten dan normaal.

Daarom is het de moeite waard om de hoogste kwaliteitsopties voor planten te kiezen.

Je kunt vrij zoete en smakelijke varianten van de groente vinden, merkt een expert van de online publicatie BelNovosti, een landschapsontwerper en agronoom, op.

Op welke drie varianten kun je letten?

“Bordeaux-237”

Deze variëteit aan bieten is een van de meest populaire geworden, omdat deze actief wordt gebruikt bij het koken. Deze variëteit aan bieten is buitengewoon smakelijk.

Het is sappig en heeft een goede textuur.

De rijpingstijd bedraagt ​​iets meer dan 110 dagen. Er zijn ook verschillende andere voordelen. De groente heeft een sterke immuniteit en wordt niet ziek. De groente bewaart ook goed.

“Actie F1”

Deze variëteit is ook behoorlijk populair. Veel mensen houden van de variëteit omdat deze hoge opbrengsten heeft.

Van een vierkante meter plantgoed kun je met gemak ruim 9 kilogram bieten oogsten.

Er kan ook worden opgemerkt dat bieten een aangename smaak hebben en dat de rijpingstijd iets meer dan honderd dagen bedraagt.

“Mona”

Deze variëteit wordt gewaardeerd door mensen die bieten graag voor de winter bereiden door ze in te blikken. De opbrengstindicatoren zijn gemiddeld: er kan iets meer dan 5 kg per vierkante meter worden geoogst.

Er is echter één voordeel: bieten van dit ras hoeven niet te worden uitgedund.

Waar we het eerder over hadden

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips