Hoe kool te bewaren tot de volgende oogst: 100% methode

Капуста

Het maakt niet uit of u kool van uw perceel hebt geplukt of voor een goede prijs hebt gekocht – nu is het de taak om de voorraden op peil te houden tot de volgende oogst.

Het advies van een expert uit de online publicatie BelNovosti, een agronoom en een landschapsontwerper zullen hierbij helpen.

Laten we u eraan herinneren: alleen gezonde koolkoppen mogen worden bewaard voor opslag.

Snijd indien nodig de bovenste bladeren af ​​en veeg af met een handdoek – zo kunt u eventuele druppels en vuil verwijderen.

Na een dergelijke bereiding moet elke vork in huishoudfolie worden gewikkeld. Dit moet grondig worden gedaan – je hebt ongeveer 3-4 lagen nodig.

In deze vorm wordt de kool voorzien van natuurlijk vocht – hierdoor kan de groente probleemloos tot de lente overleven.

Kool moet in folie worden bewaard in een koude kelder, zolder of balkon – het belangrijkste is dat deze geglazuurd is en dat de vorst uw voorraad niet kan bereiken.

Nog een belangrijk punt: de kool moet in één (!) laag worden uitgespreid.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips