Wat kan er in een gat worden gestopt bij het planten van winterknoflook: ervaren zomerbewoners deelden hun geheimen

дача

Knoflook planten vóór de winter is een zeer populaire procedure die door veel zomerbewoners wordt toegepast.

Winterknoflook is in veel opzichten gemakkelijker te verzorgen en effectiever qua opbrengst.

Om er zeker van te zijn dat de knoflook gezond en groot zal worden, raadt de landschapsontwerper en agronoom, een expert van de online publicatie BelNovosti, aan om voedingsstoffen rechtstreeks in het gat te sturen.

Waar uit te kiezen

Hoogwaardige minerale meststof

Een zeer goede optie is het gebruik van minerale meststoffen, omdat deze rekening houden met alle noodzakelijke behoeften van het gewas.

Daarom is het de moeite waard om een ​​speciaal mengsel te bereiden. Je zult een lepel kaliumsulfaat moeten combineren met superfosfaat.

As

Sommigen brengen de substantie rechtstreeks in het gat aan, maar het zou juister zijn om de grond tijdens het graafproces te verrijken. Een glas as is voldoende om een ​​vierkante meter tuinbed te verrijken.

Humus

Velen zijn het erover eens dat humus zelfs de armste grond vruchtbaar en van hoge kwaliteit kan maken. Per vierkante meter beplanting wordt een halve kilo kunstmest gebruikt.

Het product wordt ook toegevoegd tijdens het graven.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips