Welke goedkope remedies zullen het mierenprobleem snel en effectief helpen oplossen: niet iedereen weet ervan

дача

Als u het moment mist waarop mieren in grote aantallen op uw site verschijnen, zult u snel spijt krijgen van uw eigen onzorgvuldigheid.

De insecten zelf zijn niet zo gevaarlijk als de bladluizen die ermee verschijnen.

Daarom raadt een deskundige uit de online publicatie BelNovosti, een landschapsontwerper en wetenschappelijk agronoom, aan om onmiddellijk adequate maatregelen te nemen als er een merkbare toename is van het aantal mieren op het terrein.

Wat kan aan hen worden toegeschreven?

Ammoniak

Deze methode is erg goedkoop en effectief, dus het is de moeite waard om het eerst te proberen. Ammoniak is absoluut onschadelijk voor de site.

In pure vorm besproeien we het deel van de ruimte dat voor de entree wordt gebruikt. In de regel zijn deze paden met het blote oog zichtbaar.

Truc van bananenschillen

Als je van bananen houdt, haast je dan niet om van de schil af te komen: het zal ons helpen om van veel mieren af ​​te komen. Eerst moet je tien gram boorzuur oplossen in twee glazen water.

Plaats daarna de bananenschil maximaal 15 minuten in de bereide oplossing. Dit zal een uitstekend gif zijn dat het mierenprobleem kan oplossen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips