Welke planten moeten er op de site staan ​​om het probleem van de coloradokever te vergeten: rustieke trucs

жук

Als u uw aardappeloogst wilt behouden, ontwikkel dan een doordachte strategie om de Coloradokever te bestrijden, een van de meest geduchte plagen.

Hoe beter uw plan, hoe groter uw kansen om uw oogst te redden.

Een van de punten van de datsja-strategie zou het planten van enkele planten kunnen zijn die de plaag helpen bestrijden, zegt de wetenschapper, agronoom en landschapsontwerper, een expert bij de online publicatie BelNovosti.

Met welke culturen is het de moeite waard om ‘mee te werken’?

Als er plotseling alsem in de buurt van de aardappelbedden groeit, haast je dan niet om van het onkruid af te komen: dit zal je beschermen tegen veel gevaarlijke insecten, waaronder de coloradokever.

Zelfs als je niet rookt, is het verbouwen van tabak een geweldig idee. De Coloradokever komt niet eens in de buurt van uw aanplant.

Er is een scherpe afname van de plaagpopulatie in tuinen waar winterknoflook wordt verbouwd.

Uien in de buurt planten kan ook een goede optie zijn.

Veel mensen ‘omringen’ aardappelen letterlijk met calendula rond de omtrek: dit is een zeer effectieve plant tegen de Coloradokever.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips