Hoe zich te ontdoen van schorsscheuren in de kou: de meest effectieve methoden worden genoemd

кора

Een van de belangrijke taken in de tuin is het voorbereiden van bomen op het winterseizoen.

Het is uiterst belangrijk om voor de integriteit van de schors te zorgen, omdat scheuren gevaarlijk zijn voor fruitbomen.

Sommigen zijn ervan overtuigd dat geen enkele actie voldoende effectief kan zijn tijdens perioden van zeer lage temperaturen. Een expert van de online publicatie BelNovosti, een wetenschappelijk agronoom en landschapsontwerper, is er echter van overtuigd dat sommige beproefde methoden de taak perfect zullen aankunnen.

Waar kunt u op letten?

Regelmatige jute

Dit materiaal wordt door velen erkend als een van de beste. Jute is misschien zelfs beter dan dakleer, dat perfect beschermt tegen vorst, maar geen lucht binnenlaat.

Het is het beste om het materiaal met draad vast te zetten. Zorg ervoor dat hij niet te veel druk uitoefent, maar ook niet ‘hangt’.

Je kunt een zeer aanzienlijk deel van de stam bedekken met jute, wat ook een zeer uitstekende kwaliteit is.

Klei

Niet iedereen kiest voor traditioneel witwassen en geeft de voorkeur aan klei. Dit komt door het feit dat het product zelfs op takken kan worden aangebracht.

Eerst moet je de substantie verdunnen met water, mengen en 48 uur laten staan. Indien nodig kunt u zelfs een beetje vitriool introduceren als middel om ziekten te voorkomen.

Daarna beginnen we met het verwerken van de bomen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips