Wat u moet weten over het voorbereiden van de grond voor zaailingen: ervaren zomerbewoners hebben 3 belangrijke punten onthuld

дача

Het is gebruikelijk om de grond van tevoren voor zaailingen klaar te maken, zodat u tijd heeft om alle belangrijke voorbereidingsprocedures uit te voeren.

In dit geval beschikt u op het juiste moment over hoogwaardige grond voor zaailingen.

Een deskundige uit de online publicatie BelNovosti, landschapsontwerper en agronoom, adviseert om op drie belangrijke punten te letten.

Wat zijn ze?

Ga naar het bos

Veel mensen weten dat bosgrond soms van de hoogste kwaliteit, voedzaam en vruchtbaar is. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de zuurgraad.

Kies grond naast linde- en essenbomen. Aspen en berk kunnen ook als een ideale optie worden beschouwd.

Zaagsel

Om de grond echt hoogwaardig te noemen, moet deze worden gecombineerd met zaagsel. Deze methode werkt vooral goed bij het telen van de meest populaire gewassen: paprika’s, tomaten en komkommers.

Vergeet het niet in te vriezen

Het is belangrijk om te onthouden dat lage temperaturen de activiteit helpen verminderen en pathogene micro-organismen neutraliseren.

Probeer daarom de voorbereide compositie te bevriezen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips