Hoe de Coloradokever te verdrijven met natuurlijke remedies: er worden eenvoudige en effectieve methoden genoemd

жук

Alle zomerbewoners worden met dit probleem geconfronteerd, dus je moet niet meteen gaan winkelen voor krachtige chemicaliën.

Dergelijke remedies zullen u zeker bevallen met hun effectiviteit, maar u moet begrijpen dat ze bijwerkingen hebben.

Daarom wordt aanbevolen om, indien mogelijk, aandacht te besteden aan natuurlijke en veilige middelen, die ook zeer effectief kunnen zijn, zegt een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, een agronoom en landschapsontwerper.

Welke methoden kunnen het meest adequaat worden genoemd

Coloradokevers hebben natuurlijke vijanden

Het is de moeite waard om vriendschap te sluiten met insecten die met je kunnen samenwerken om Coloradokevers te vernietigen. Ze zijn onschadelijk voor uw site, wat een goed argument is voor de methode.

Dergelijke insecten kunnen veilig spinnen, loopkevers en lieveheersbeestjes zijn.

Alsem

Je kunt de plant in de buurt laten groeien, of je kunt er waardevolle kruidenthee van maken. De volgende optie bespaart u bijvoorbeeld tegen coloradokevers.

Je zult 400 gram alsem, acht peulen verse chilipeper en ongeveer honderd gram knoflookpijlen of -veren met een mes moeten hakken.

Het mengsel wordt in een emmer met heet water gegoten.

De samenstelling moet minimaal 12 uur worden toegediend. Daarna filteren we het en beginnen we de aardappelen te besproeien die erin slaagden in het gezichtsveld van de larven te vallen.

Teer

Mensen die veel van tuinieren weten, gebruiken teer zeer actief voor verschillende doeleinden. Het zal ook effectief zijn bij het elimineren van de Coloradokever.

Het is noodzakelijk om een ​​mengsel van tien liter water en twee eetlepels van het actieve ingrediënt te bereiden. Na het besproeien van aardappelen zal de Coloradokever de bedden niet meer benaderen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips