Welke planten staan ​​er op de site van een traditionele genezer: niet iedereen weet ervan

календула

Een zomerhuisje kan niet alleen worden gebruikt om voedsel te verbouwen: u kunt uzelf voorzien van een voorraad geneeskrachtige planten.

Daarom is het de moeite waard om te weten welke kruiden elke kenner in zijn tuin heeft.

Een deskundige van de online publicatie BelNovosti herinnert eraan dat u dergelijke kruiden alleen na overleg zelf mag gebruiken. Hoewel sommige ervan niet moeilijk te achterhalen zullen zijn.

Welke geneeskrachtige kruiden kweekt elke genezer?

Calendula

Deze bloem staat bij velen bekend vanwege zijn vermogen om de toestand van andere gewassen te verbeteren en ze te beschermen tegen ziekten en plagen. Maar calendula wordt ook actief gebruikt in de volksgeneeskunde en thuiscosmetologie. Ze zal zeker niet overbodig worden.

Kamille

Het zal ook niet zo moeilijk zijn om een ​​uitstekende kamille te kweken. Voor de bloem is een zonnig stuk land voldoende. Daarna kunt u kamille veilig gebruiken om aromatische thee te bereiden om het zenuwstelsel te verbeteren.

Ook verbetert de bloem de conditie van haar en huid.

Munt

Dit is een uitstekende remedie voor het verbeteren van de werking van het hart, het zenuwstelsel en het normaliseren van de stofwisseling. Munt kan zelfs onschadelijk worden genoemd als je geen specifieke chronische ziekten of allergische reacties hebt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips