Wat te doen als er hazen je tuin in rennen: laat zien wie de baas is

Яблоня

Met wat voor ongedierte hebben zomerbewoners te maken! Sommige zijn klein en nauwelijks zichtbaar met het blote oog, terwijl andere, zoals moedervlekken en muizen, simpelweg niet te missen zijn.

Ongeacht de grootte veroorzaken parasieten enorme schade aan de beplanting, meent een expert uit de online publicatie BelNovosti, een agronoom en een landschapsontwerper.

Ze deelde met ons een methode die u kunt gebruiken als u zich wilt ontdoen van ongedierte, zoals hazen, die periodiek uw eigendom overvallen.

Eerlijk gezegd zijn er veel van dergelijke methoden.

Sommige tuinders adviseren bijvoorbeeld boomstammen in krantenpapier te wikkelen om ze te beschermen tegen scherpe konijnentanden.

Anderen geven er de voorkeur aan om een ​​mengsel van klei en koeienmest op de stammen aan te brengen.

Er is echter een veel eenvoudiger en gemakkelijker te implementeren optie: het beïnvloeden van de wens van hazen om aan schors te knagen met de geur van visolie en mottenballen.

Plaats hiervoor zakken gevuld met mottenballen of gedrenkt in visolie op de onderste takken van bomen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips