Een latwerk voor klimplanten kiezen: waar u op moet letten

Цветы

Een latwerk, of simpel gezegd een verticaal geplaatst latwerk, is onmisbaar voor het kweken van verschillende klimplanten.

Een expert uit de online publicatie BelNovosti, een agronoom en landschapsontwerper, deelde tips over het kiezen van dit ontwerp.

Allereerst moet je beslissen wat er op het latwerk zal groeien.

Koopt u bijvoorbeeld een product voor clematis, campsis of klimrozen, dan is de beste keuze een sterk frame van hout of metaal. Als je van plan bent komkommers op een latwerk te laten groeien, kun je rondkomen met een lichtgewicht structuur op basis van latten van hout of touw.

Naast het type plant, de mate en snelheid van de groei, zijn er nog een aantal andere belangrijke punten die u voor uzelf moet verduidelijken voordat u een definitieve beslissing neemt.

Om ervoor te zorgen dat uw tuinconstructie zo lang mogelijk meegaat, houdt u rekening met de verwachte belasting.

Vraag de verkoper naar de verwachte levensduur (het minimum is uiteraard één seizoen).

Denk ten slotte na over het plaatsingsgebied en meet ook de grootte van het gebied dat aan het traliewerk moet worden besteed.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips