Hoe ervaren zomerbewoners in november aalbessen voeren: niet iedereen weet ervan

дача

Elke ervaren zomerbewoner weet dat er in de herfst een zeer aanzienlijke hoeveelheid werk op hem wacht.

Het is noodzakelijk om tuingewassen voor te bereiden op overwintering.

Bovendien zal de juiste aanpak volgend jaar helpen het juiste opbrengstniveau te garanderen, herinnert een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, een agronoom en landschapsontwerper, zich.

Speciale aandacht wordt besteed aan krenten. Eind oktober of begin november is het bijvoorbeeld belangrijk om de plant goed te voeden.

Wat kiezen ervaren zomerbewoners voor dit doel?

In de regel is het gebruikelijk om in november geschikte industriële meststoffen te gebruiken. Ze zullen helpen de krenten snel en efficiënt te verzadigen met de elementen die ze nodig hebben.

Meestal is het gebruikelijk om superfosfaat te gebruiken. Neem dertig gram per plant. Je kunt kiezen voor fosfaatgesteente. Verhoog in dit geval de hoeveelheid product met tien gram.

Maar krenten hebben niet alleen fosfor nodig: het is belangrijk om kalium niet te vergeten.

In de regel wordt de voorkeur gegeven aan kaliummagnesia: per plant kan slechts twintig gram van het medicijn worden ingenomen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips