Wat moet er op de site worden geplant om de draadworm te vergeten: niet alle zomerbewoners weten het

дача

De aanwezigheid van draadwormen in de tuin zal de stemming van elke zomerbewoner verpesten: de plaag is uiterst moeilijk te overwinnen, dus hij kan jarenlang op de site leven.

Daarom is het noodzakelijk om een ​​gedetailleerd plan te ontwikkelen voor de bestrijding van draadwormen.

Je kunt bijvoorbeeld planten op het terrein planten die de plaag helpen verdrijven, zegt een expert van de online publicatie BelNovosti, een agronoom en landschapsontwerper.

Over welke landingen hebben we het?

Ervaren zomerbewoners zijn ervan overtuigd dat het het beste is om draadwormen in de herfst te “bevechten”. Groenbemesters zullen hulp bieden bij dit prangende vraagstuk.

De keuze is tussen radijs, phacelia, erwten, mosterd, klaver, luzerne en zoete klaver.

De geselecteerde optie wordt geplant, mag maximaal tien centimeter groeien en vervolgens worden gemaaid en in de grond begraven. Voor de draadworm zal deze maatregel desastreus zijn.

Je kunt deze gewassen ook tijdens het seizoen planten – combineer gewoon aardappelen met groenbemesters in één bed.

Deze methoden zijn niet alleen effectief, maar ook veilig. Ook verbetert met behulp van methoden de kwaliteit van de bodem zelf.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips