Op welke plek zullen dorpelingen nooit een huis bouwen: niet iedereen weet ervan

дом

De locatie voor de aanstaande bouw van een landhuis of landhuis moet zorgvuldig worden gekozen.

Uw investering hangt hiervan af, aangezien een mislukte locatie tot aanzienlijke verliezen kan leiden.

Soms kiezen dorpelingen echter een plek om een ​​huis te bouwen op basis van verschillende bijgelovigheden en tekenen. Een expert van de online publicatie BelNovosti, een agronoom en landschapsontwerper, is van mening dat het soms ook de moeite waard is om naar eeuwenoude kennis te luisteren.

Op welke plek zal een dorpeling beslist geen huis bouwen?

Sinistere verhalen

Dorpsbewoners zullen niet bouwen op een stuk land waar vreemde verhalen aan verbonden zijn. Feit is dat een dergelijke constructie niet het gewenste resultaat zal opleveren.

Als ‘slechte’ plaatsen worden beschouwd plaatsen waar begraafplaatsen, fysiek geweld en andere onaangename gebeurtenissen plaatsvonden.

Speciale borden

Dorpsbewoners inspecteren het gebied vaak op vegetatie. Als ze de aanwezigheid van zegge of paardenzuring opmerken, zal een dergelijke plek voor het bouwen van een huis niet geschikt zijn.

Moeras of paden

Zelfs als het moeras niet op het terrein zelf ligt (of ooit was), maar in de directe omgeving, wordt zo’n plek niet gebruikt om woningen te bouwen.

Een plaats naast paden wordt ook als ongelukkig beschouwd. Er wordt aangenomen dat het om deze reden nooit mogelijk zal zijn om financieel welzijn te bereiken.

Poorten

Een interessant feit is dat er geen huis mag worden gebouwd waar ooit een poort was geïnstalleerd. In dit geval moet u zich een paar meter terugtrekken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips