Wat te doen met remontante frambozen voor en na de vorst: gedetailleerde instructies

Малина

Remontante frambozen kunnen de eigenaar veel heerlijke bessen brengen.

U kunt echter alleen op een overvloedige oogst rekenen als de frambozen goed worden verzorgd, herinnert een expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, een agronoom en landschapsontwerper, zich.

Vandaag zullen we het hebben over wat er met frambozen moet gebeuren voor en na de komst van temperaturen onder het vriespunt.

Dus als je weet dat de vorst voor de deur staat en er nog steeds onrijpe bessen aan de struiken zitten, moeten scheuten met onrijp fruit worden afgesneden en mee naar huis worden genomen.

Plaats de takken thuis in een pot gevuld met water – onder dergelijke omstandigheden zullen de bessen rijpen en zul je de laatste oogst binnenhalen.

Maar nadat de “min” op de thermometer buiten het raam verschijnt, zullen de scheuten van remontante frambozen volledig moeten worden uitgesneden.

Maak sneden direct aan het grondoppervlak, zonder stronken achter te laten.

De laatste hand is mulchen met humus of compost. Hierna weet je zeker dat de remontante frambozen zonder problemen de winter doorkomen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips