Hoe ervaren zomerbewoners komkommers voeden met jodium: niet iedereen weet ervan

огурцы

Jodium kan een zeer nuttige aanwinst zijn voor een zomerbewoner, omdat je met zijn hulp het zorgproces voor komkommers aanzienlijk kunt vereenvoudigen.

Het preparaat bevat de noodzakelijke componenten die komkommers helpen sterk, gezond en smakelijk te worden.

Van de verschillende methoden om jodium toe te voegen, identificeert de expert van de online publicatie BelNovosti, een wetenschapper, agronoom en landschapsontwerper, twee belangrijke.

Wat zijn ze?

Asoplossing met jodium

Dit is een zeer effectief mengsel, waardoor komkommers sterk, smakelijk en gezond worden. U moet een half glas aspoeder met dertig ml jodium in een emmer water nemen.

Als het mengsel klaar is, kan het worden gebruikt om water te geven. Er wordt ook aangenomen dat deze remedie het aantal eierstokken aanzienlijk helpt vergroten.

Complexe samenstelling voor spuiten bij warm weer

Deze methode helpt komkommers te beschermen tegen te veel zon en heeft over het algemeen een positief effect op de ontwikkeling van de groente.

Je moet een lepel ureum, twee keer zoveel frisdrank en dertig ml jodium in een emmer water combineren.

Dit is een uitstekende remedie voor het versterken en genezen van de plant.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips