Hoe je groenbemesting kunt bereiden voor het voeren van paprika’s: niet alle zomerbewoners weten het

дача

Niet iedereen is in staat om grote, zoete en sappige paprika’s te kweken, waarvan de wanden van de vruchten kunnen verbazen met hun vlezigheid.

Het blijkt dat zo’n indrukwekkend resultaat de moeite waard is.

Een van de factoren bij het bereiken van het doel is de voorbereiding van een speciale compositie. Zo’n instrument is volgens de wetenschappelijk agronoom en landschapsontwerper, expert van de online publicatie BelNovosti, groenbemesting.

Hoe maak je het correct?

U moet een volumetrische container van hoge kwaliteit selecteren die zal worden gebruikt om kunstmest te maken. In de tussentijd moet je voldoende planten maaien om de container voor ongeveer een derde te vullen.

Vul het resterende volume met gewoon water. Het is echter de moeite waard om te begrijpen dat er fermentatie zal plaatsvinden. Daarom laten we bovenaan een opening van 20 centimeter.

We bedekken ons vat van bovenaf, maar niet te strak: lucht moet toegang hebben.

Zolang er schuim is en er niet de meest aangename geur is, moet je de compositie één keer per dag roeren. Neem hierna tien delen water per deel geconcentreerde meststof en gebruik het product voor irrigatie.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips