Hoe gehakte takken in het land te gebruiken: 3 beste opties genoemd

дача

Na de procedure van het snoeien van gezonde struiken en bomen blijven er hoogwaardige takken over die jammer zijn om zomaar weg te gooien.

Het blijkt dat ze altijd kunnen worden gebruikt.

Een expert uit de online publicatie BelNovosti, een agronoom en landschapsontwerper, is van mening dat er drie goede manieren zijn om gehakte takken te gebruiken.

Wat zijn ze?

Compostverbetering

Ervaren zomerbewoners weten dat de bodem van een compostput of -hoop op een bepaalde manier moet worden ingedeeld. Daarom kunnen versnipperde takken een ideale optie zijn.

Voor grond

Als de grond op uw perceel te zwaar is, kan dit de kwaliteit van het gewas verminderen. In dergelijke gevallen moet u op de hoogte zijn van technieken die u kunnen helpen het probleem aan te pakken.

U kunt bijvoorbeeld tijdens het graven een bepaald aantal gehakte takken introduceren. Je kunt tot een derde van een emmer per vierkante meter meenemen.

Hakselhout

Een van de waardevolle opties voor het gebruik van plantenresten is het maken van een mulchlaag op basis daarvan. Versnipperde takken zullen het werk perfect doen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips