Hoe u mieren op uw terrein kunt verwijderen: snel, gemakkelijk, voor altijd

Муравей

Waarom beginnen ervaren zomerbewoners, als ze mieren op hun terrein zien, zonder enige aarzeling deze insecten te bestrijden?

Het antwoord werd gevonden door een expert van de online publicatie BelNovosti, een agronoom en een landschapsontwerper: mieren kweken tenminste bladluizen, waarvan de schade duidelijk is.

Bovendien eten mierenkolonies bloemknoppen weg, waardoor aanzienlijke schade wordt aangericht aan bloembedden, bloembedden en alpenheuvels. En mieren zijn ook niet vies van het eten van bessen, wortelgroenten en ander fruit dat suiker bevat.

Als je daarom insecten wilt verwijderen zonder schade aan planten, toekomstige oogsten en natuurlijk je eigen gezondheid te veroorzaken, gebruik dan de methode uit dit artikel.

Om het te implementeren, heb je het meest gewone griesmeel nodig. Het punt is dat het spijsverteringsstelsel van deze wezens niet in staat is om kleine gemalen granen aan te kunnen, waardoor het een dodelijk massavernietigingswapen voor de mieren wordt.

Meng eerst griesmeel en poedersuiker (voor 3 kg griesmeel heb je 600 g suiker nodig).

Strooi het resulterende mengsel royaal op het nest en op andere plaatsen waar ongedierte is opgemerkt.

Vul de mierenhoop na 2-3 dagen met water en wacht: na 7-10 dagen zullen de mieren volledig uit uw gebied verdwijnen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips