Wat kun je in november planten naast knoflook: let op voor zomerbewoners

дача

We zijn eraan gewend dat knoflook vooral vóór de winter wordt geplant, maar dit is niet het enige gewas dat zich tijdens het koude seizoen in de grond kan ontwikkelen.

Sommige planten kunnen in november veilig worden geplant.

Het is echter belangrijk om er rekening mee te houden dat de geselecteerde planten gemakkelijk koud weer kunnen verdragen, herinnert een expert uit de online publicatie BelNovosti, een landschapsontwerper en agronoom, zich.

Wat kan er geplant worden in de laatste maand van de herfst

Ui

Veel mensen vergeten dat een aantal uienrassen de wintervorst goed overleven, zodat ze veilig de grond in kunnen. Het is belangrijk om de tijd zo te berekenen dat het plantwerk 15-20 dagen vóór het begin van stabiele temperaturen onder nul is voltooid.

Dille

Als u dit soort groen vóór de winter plant, kunt u al aan het begin van de lente genieten van de geurige dille. Het is echter belangrijk om groene variëteiten te kiezen die goed reageren op koud weer.

Peterselie

In november kun je een plant planten om zowel de wortels als het groen zelf te laten groeien. Peterselie verdraagt ​​​​koud weer goed, dus er is geen bijzondere angst voor vorst.

Pastinaak

Als je deze gezonde groente plant, kun je dit beter in november doen. In dit geval zal het niet moeilijk zijn om een ​​luxueuze oogst te verzamelen en een gewas te laten groeien uit plantmateriaal.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips