Hoe tarwegras te overwinnen: de eenvoudigste opties worden genoemd

дача

Tarwegras is een zeer gevaarlijk onkruid, omdat de bestrijding van de plant mogelijk niet succesvol is.

Er zijn natuurlijk radicale methoden, maar dit betekent dat de site enige tijd niet kan worden gebruikt voor het beoogde doel.

Daarom is het de moeite waard om te leren over effectieve, maar zachtere manieren om onkruid te bestrijden, merkt een expert uit de online publicatie BelNovosti op, een landschapsontwerper en agronoom-wetenschapper.

Wat zijn ze?

Groene mest

Niet alle groenbemesters kunnen tegen tarwegras, maar sommige presteren hier wel goed. Het wordt aanbevolen om aandacht te besteden aan haver en winterrogge.

Klaver met koolzaad en erwten kan ook nuttig zijn.

Vergeet het mulchen niet

Als u mulch gebruikt, hoeft u zich niet eens zorgen te maken over het uiterlijk van tarwegras. Het doel van het gebruik van deze techniek is niet alleen om de grond vochtig te houden, maar ook om de groei van onkruid te ontmoedigen.

Graven

Deze methode kost natuurlijk energie, maar is een van de meest effectieve. Er wordt voorgesteld om het gebied eenvoudigweg op te graven en eventuele wortelstokken van tarwegras die u tegenkomt mechanisch te verwijderen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips