Welke 3 folkmethoden zijn effectief in het bestrijden van mieren: dorpstrucs

дача

Het is altijd de moeite waard om verschillende veelbelovende methoden te kennen om mieren te bestrijden, omdat deze insecten niet zo gemakkelijk te bestrijden zijn.

Methoden kunnen niet alleen worden afgewisseld, maar ook worden gecombineerd om de efficiëntie te vergroten.

Je kunt bijvoorbeeld letten op drie eenvoudige en hoogwaardige manieren om mieren te bestrijden, zegt een agronoom en landschapsontwerper, expert bij de online publicatie BelNovosti.

Wat zijn ze?

Kaneel

Weinig mensen hadden kunnen vermoeden dat een kruid met zo’n aangename geur effectief zou kunnen zijn in de strijd tegen mieren. Dit is echter een vaststaand feit.

Je moet kaneelpoeder strooien waar je het vaakst insecten ziet. Een meer economische optie zou etherische olie zijn. 20 druppels zijn voldoende voor 200 ml water. De aromatische vloeistof wordt met een sproeier in een container gestuurd. Wij behandelen de paden met het product.

Diatomeeënaarde

Dit product wordt gekocht in gespecialiseerde winkels voor zomerbewoners. Het gebruik ervan is zo eenvoudig mogelijk: steek gewoon een kleine hoeveelheid diatomeeënaarde in de grond.

Een belangrijk feit is dat diatomiet dodelijk is voor mieren.

Uienschil

Je kunt elk recept op basis van uienschillen gebruiken: ze zullen allemaal effectief zijn. Feit is dat de samenstelling van uienschillen een natuurlijk fungicide is.

Daarom is het wegwerken van mieren niet zo moeilijk als het soms lijkt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips