Wat zijn 3 belangrijke evenementen die in de herfst in de tuin moeten worden uitgevoerd: veel zomerbewoners vergeten het

дача

Tijdens de herfstperiode rusten ervaren zomerbewoners niet, omdat ze een lijst hebben met urgente zaken die belangrijk zijn om uit te voeren.

Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de tuin.

Het is de moeite waard om te onthouden dat u drie belangrijke procedures moet uitvoeren, merkt een expert uit de online publicatie BelNovosti op, een wetenschapper, agronoom en landschapsontwerper.

Wat zijn ze?

Voeders

Vergeet niet dat vogels uw grote bondgenoot zijn bij de ongediertebestrijding, aangezien insecten het grootste deel van hun voedselvoorziening uitmaken.

Om ervoor te zorgen dat vogels op uw perceel kunnen blijven leven, is het de moeite waard om feeders te installeren en deze te vullen met geschikt voedsel.

Behandeling tegen ziekten en plagen

Dit zijn misschien wel de belangrijkste activiteiten waarmee je jezelf volgend jaar tegen veel problemen kunt beschermen.

Elke bewerking is mogelijk. De belangrijkste taak is om zeker te zijn van hun hoge mate van effectiviteit.

Laatste watergift

Het is uiterst belangrijk om uw gewassen voldoende vocht te geven om succesvol te overwinteren. De exacte hoeveelheid water is afhankelijk van de gewasvariëteit en leeftijd.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips