Wat ervaren zomerbewoners in de herfst met mulch doen: niet iedereen weet ervan

мульча

Veel mensen gebruiken mulch actief tijdens het seizoen, maar in de herfst weten ze niet wat ze er op de juiste manier mee moeten doen.

Anderen zijn van mening dat het moet worden weggegooid.

Anderen zijn van mening dat het zo kan blijven, merkt een expert van de online publicatie BelNovosti op, een landschapsontwerper en agronoom.

Wat kun je het beste doen met mulch?

Ervaren zomerbewoners zijn van mening dat de meest correcte optie het graafproces zou zijn. Dit betekent dat de mulch gelijkmatig wordt verdeeld over het stuk land dat we willen verrijken met plantenresten.

Hierna beginnen we met graven.

Hierdoor wordt de grond veel vruchtbaarder. Het is ook de moeite waard om te overwegen dat dit een uitstekende vervanging is voor de seizoensgebonden toepassing van organische additieven in de bodem.

Je hoeft de grond niet uit te graven. Met de juiste aanpak heeft de mulch binnen een paar maanden de tijd om te ontbinden en de grond voedzamer te maken.

Om dit te doen, hoeft u alleen maar een biologisch preparaat te gebruiken dat het natuurlijke afbraakproces versnelt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips