Welke uien geschikt zijn om op een vensterbank op een veer te groeien: dit geheim is bij weinigen bekend

Лук

Frisse en geurige groenten op tafel zijn vooral goed als ze op uw eigen perceel worden gekweekt en niet uit de winkel worden gehaald.

Maar wat te doen als de bedden dreigen te worden bedekt met een deken van sneeuw?

Het antwoord is simpel: in dit geval moet je een moestuin op de vensterbank organiseren. Eigenlijk is dit wat veel mensen doen die tijdens het koude seizoen thuis groene uien kweken.

Maar slechts enkelen van hen weten welk ‘plantmateriaal’ in dit geval het beste kan worden gebruikt, omdat ze ten onrechte denken dat hoe groter de bol, hoe overvloediger de ‘oogst’ zal zijn.

Als je veel groen wilt, is de grootte van de bol eigenlijk niet zo belangrijk.

Het is veel belangrijker dat de ui meerkoppig is, en hieronder vindt u een eenvoudige manier om te bepalen of het er één is.

Of je een ui met meerdere knoppen hebt of niet, kun je begrijpen door een snede te maken: als je twee knoppen ziet en niet één, kun je alleen maar gefeliciteerd worden.

Als gevolg van het gebruik van dergelijke uien kun je twee keer zoveel groene veren krijgen, die geurig en knapperig zijn voor je tanden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips