Vervang hierdoor zout en peper – en je krijgt ongelooflijk lekker roerei: advies voor echte fijnproevers

яичница

Veel fijnproevers zijn er zeker van dat het bij het bereiden van roerei noodzakelijk is om zout en peper toe te voegen.

In feite zijn deze acties helemaal niet verplicht.

Bovendien kan het vervangen van zout en gemalen peper door een ander ingrediënt de smaak van een populair ochtendgerecht aanzienlijk verbeteren.

Een expert op culinair gebied van de Belnovosti-netwerkpublicatie, een kok en een vierderangsbakker, sprak over een interessante culinaire truc.

Hoe zout en peper in roerei te vervangen

Natuurlijk helpen deze kruiden de smaak van gebakken eieren naar voren te brengen.

Maar het is beter om een ​​ander additief te gebruiken: sojasaus.

Feit is dat dit onderdeel goed samengaat met eiwitrijk voedsel.

Dankzij sojasaus krijgen dergelijke gerechten een helderdere smaak.

Het additief heeft nog een voordeel ten opzichte van keukenzout: de roereieren worden gelijkmatiger “gezouten”. Als de “kristallen” alleen op bepaalde delen van het voedsel vallen, “verzadigt” de sojasaus het hele gerecht.

Het meest interessante is dat sojasaus zowel aan roerei als aan gebakken eieren kan worden toegevoegd.

Als alles duidelijk is bij de eerste optie, moet je in het tweede geval als volgt te werk gaan: bak eerst de gesnipperde ui in een koekenpan, voeg dan 50 milliliter sojasaus toe aan de groentemassa en breek dan 3 eieren in een pan. schaal.

Voorheen werd aan fijnproevers verteld dat ze 10-15 minuten moesten koken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips