Tomaten fermenteren in een pan in drie dagen: smaakt naar tontomaten

Помидоры

Het inblikken van tomaten is een nogal energie-intensief proces, dus veel huisvrouwen zijn op zoek naar een andere manier om tomaten voor de winter te bereiden.

Dit is precies wat de expert van de online publicatie BelNovosti, een kok, deelde – daarvoor heb je geen azijn, conservering en sterilisatie nodig, en de tomaten komen er erg smakelijk en aromatisch uit – precies zoals ingelegde vaten.

Sla dus de benodigde ingrediënten in en je kunt aan de slag. Je zal nodig hebben:

  • Tomaten – zoveel als je kunt eten (neem kleine, rijpe en vlezige tomaten),
  • Mierikswortelbladeren – 1-2 stuks,
  • Knoflook – 2-3 teentjes,
  • Zwarte peper – 3-5 erwten,
  • Dille-paraplu’s – 1-2 stuks.

Belangrijk: om de tomaten sneller te laten zouten, moet je de plaats bovenaan uitsnijden waar de stengel zat.

Plaats nu de voorbereide tomaten in de pan met de uitsparing naar boven en voeg de kruiden en specerijen toe.

Het enige dat overblijft is het werkstuk met pekel te vullen, waarvoor 2 eetlepels zout en suiker in een liter water moeten worden opgelost.

Als de marinade kookt, giet je deze in de pan met de tomaten – ze moeten volledig bedekt zijn met pekel.

Bedek de gerechten nu met gaas en laat ze 3-4 dagen op kamertemperatuur staan ​​- voeg indien nodig pekel toe.

Eerder hebben we u verteld hoe u het correct kunt gebruiken.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips