Wat te doen met een ijzeren gieter zodat deze niet gaat roesten: deze gaat 100 jaar mee

Бочка

Waarschijnlijk heeft elke zichzelf respecterende zomerbewoner een ruim vat water op zijn terrein staan ​​voor irrigatie.

Heel vaak wordt metaal gebruikt om dergelijke producten te maken, en alles zou in orde zijn als er niet één ding was: door constant contact met water begint dit materiaal te roesten.

Gelukkig zijn er verschillende opties die u zullen helpen het product tegen vernietiging te beschermen – we zullen er in dit artikel over praten.

1. Misschien wel de gemakkelijkste manier om metaal tegen corrosie te beschermen, is door de binnenkant van de loop te beschilderen met vochtbestendig email.

2. Een andere, niet minder effectieve methode is het gebruik van bitumen, dat ook op het metalen oppervlak wordt aangebracht.

Het voordeel van deze optie is dat bitumen kan worden gebruikt om bestaande kleine corrosiegaten in het vat af te dekken.

3. Als je haast hebt en geen tijd hebt om aan email en bitumen te sleutelen, maar je hebt nu een vat nodig, probeer dan de problemen op te lossen met behulp van een dichte grote zak.

Het moet in het vat worden geplaatst, waarna het met water kan worden gevuld.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips