Hoe zich te ontdoen van teken in het land: 2 eenvoudige manieren

дача

Teken kunnen een ernstig probleem worden bij een bezoek aan een zomerhuisje, waardoor uw vakantie verpest wordt met ernstige gevolgen.

Soms kunnen de gevolgen van dergelijk contact onomkeerbaar zijn.

Daarom is het de moeite waard om uw perceel vooraf tegen deze gevaarlijke insecten te beschermen, adviseert een deskundige uit de online publicatie BelNovosti, een wetenschappelijk agronoom en landschapsontwerper.

Op welke 2 methoden moet je letten?

Laat de planten die je nodig hebt staan

Als u merkt dat alsem en boerenwormkruid op uw site zijn verschenen, haast u dan niet om ze te verwijderen: teken zijn erg bang voor ze. Het is ook zinvol om lavendel te planten. Uw omgeving zal er romantischer uitzien en u zult kunnen ontspannen zonder het risico op een tekenbeet.

Rozemarijn is een uitstekend insectenwerend middel. Je kunt ook proberen meer munt en basilicum te planten.

“Knoflookaanval”

Niet iedereen wil een volledige chemische behandeling uitvoeren op de locatie waar groenten, bessen en fruit worden verbouwd voor persoonlijke consumptie.

Daarom is het de moeite waard om een ​​speciale methode te proberen. Je moet vier teentjes knoflook tot een pasta brengen en er een grote lepel etherische olie in gieten. Het aroma moet dennenhout zijn. Meng na 24 uur het bereide concentraat met een grote lepel zeep in 0,5 liter water.

Vervolgens beginnen we met het bewerken van het gebied.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips