Hoe koteletten in het Frans te koken: het is erg lekker

еда

Waarschijnlijk kent elke fijnproever een gerecht dat ‘vlees in Franse stijl’ wordt genoemd.

Tegelijkertijd zijn niet alle fijnproevers zich bewust van het bestaan ​​van een soortgelijk gerecht: “Franse schnitzels”.

Ben je de gewone koteletten beu? Maak dan een andere variant klaar!

Je zult zeker tevreden zijn! Het eten is tenslotte ongelooflijk sappig en heeft een heldere smaak.

Het recept voor een smakelijk ogend en zeer smakelijk gerecht werd gedeeld door een expert van de Belnovosti-netwerkpublicatie op het gebied van koken, een kok en een vierderangs bakker.

Recept voor Franse koteletten

Eerst moet je alle componenten van het toekomstige gehakt bereiden.

Neem drie sneetjes brood en snijd ze. Plaats de resulterende blokjes in een diepe container en vul met kefir.

Terwijl de gebakken goederen het gefermenteerde melkproduct absorberen, snijdt u één ui grof en plaatst u de resulterende massa in een voorverwarmde koekenpan waarin een kleine hoeveelheid plantaardige olie is gegoten.

De warmtebehandeling van uien moet worden voortgezet totdat een gouden kleur op het oppervlak van de groente verschijnt.

Vervolgens snijdt u 700 gram kipfilet en haalt u de resulterende stukken door een vleesmolen. Snijd op dezelfde manier het eerder geweekte brood en de gebakken ui, evenals een teentje knoflook.

Je moet één rauw ei toevoegen aan de resulterende combinatie. De massa moet worden gezouten, gepeperd, grondig gemengd en geslagen. Het gehakt is klaar.

Vervolgens moet je nog een ui hakken. Je kunt kokend water over de resulterende ringen gieten om de bitterheid van de groente te verwijderen.

Je moet ook tomaten (2 stuks) en ingelegde komkommers (3 stuks) in dunne ronde plakjes snijden en ook 100 gram kaas raspen.

Hierna moet je ronde schnitzels van het gehakt rechtstreeks op de bakplaat vormen. Om dit te doen, heb je een kookring nodig.

Je zou koteletten van ongeveer 1 centimeter dik moeten krijgen. Leg op elk een beetje ui en 2-3 stukjes komkommer en tomaat. Bestrooi alle “structuren” met geraspte kaas.

Plaats de metalen plaat met toekomstige culinaire producten een derde van een uur in de oven. Het koken moet worden uitgevoerd op een temperatuur van 180 graden.

Waarom koteletten altijd beter smaken in een restaurant?

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips