Welke 3 voedselverspilling gooit een ervaren zomerbewoner nooit weg: handige trucjes

кофе

Het voordeel van biologische landbouw is dat we ons met deze aanpak bevrijden van het minste contact met chemicaliën.

Het maakt ons gezonder.

In dit geval zal voedselverspilling een belangrijke rol spelen, die veel mensen voortijdig naar de prullenbak sturen, merkte de landschapsontwerper en agronoom op, een expert bij de online publicatie BelNovosti.

Met welke drie soorten afval kun je vriendschap sluiten?

Koffie cake

Als je gewend bent om natuurlijk gemalen koffie te drinken zonder suiker, siropen of room, dan heb je uitstekende meststof bij de hand. De koffiecake moet eerst worden gedroogd en zorgvuldig in de grond worden ingebed.

Koffie die al is geconsumeerd, heeft geen negatief effect op de zuurgraad.

Lassen

Niet alleen de koffieconsumptie kan afvalvrij worden gemaakt: ook thee is waardevol voor de zomerbewoner. Het is belangrijk om de drank zonder melk en suiker te consumeren.

Ook moeten de theeblaadjes eerst gedroogd worden. Het wordt druppelsgewijs toegevoegd of naar de rest van de compostcomponenten gestuurd.

Citrusschillen

Tijdens de winterperiode kun je veel schillen verzamelen. Het moet worden gedroogd en een beetje worden geplet. Na het pellen is het de moeite waard om druppels op de site toe te voegen.

Citrusschillen presteren ook goed in compost.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips