Welke 3 componenten de grond zullen “doden” voor zaailingen: niet alle zomerbewoners weten het

дача

Veel mensen beginnen in november met het voorbereiden van de grond voor zaailingen, vooral als de grond op het perceel van hoge kwaliteit en vruchtbaar is.

Het is echter belangrijk om te weten welke ingrediënten niet in de samenstelling kunnen worden opgenomen.

Een ondoordachte beslissing kan zaailingen gemakkelijk doden, waarschuwt een landschapsontwerper en agronoom een ​​expert van de online publicatie BelNovosti.

Welke ingrediënten worden absoluut niet aanbevolen om aan de grond voor zaailingen toe te voegen?

Klei

Het is belangrijk om te begrijpen dat zelfs winterharde volwassen planten zich moeilijk kunnen ontwikkelen in kleigronden, aangezien dit een zeer moeilijke test is.

Het is simpelweg onmogelijk om zaailingen in dergelijke grond te laten groeien.

Bouw zand

Sommige mensen weten niet dat alleen rivierzand wordt gebruikt om grond voor zaailingen te creëren. Als we het hebben over een constructieoptie, dan zal dit jonge planten vernietigen.

Mest

Deze meststof heeft over het algemeen een goed effect op planten, maar moet wel verrot zijn. Maar het introduceren van nieuwe kunstmest kan u zaailingen beroven.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips