Hoe ervaren zomerbewoners zout gebruiken op hun terrein: 3 geweldige opties

соль

Zout is een controversieel product, omdat het zowel nuttig als schadelijk kan zijn.

En nu hebben we het niet alleen over het menselijk lichaam.

Deze verklaring is ook van toepassing op datsja-aangelegenheden, herinnert een expert uit de online publicatie BelNovosti, een landschapsontwerper en agronoom, zich.

Hoe kun je zout gebruiken?

Verjaag de mol

Veel mensen moeten hun plot delen met moedervlekken, wat waarschijnlijk niemand gelukkig zal maken. Maar in dergelijke gevallen is er een eenvoudige en zekere manier om van het dier af te komen.

Om dit te doen, hoef je alleen maar de nertsen te “zouten”. Een paar lepels van het product zouden voldoende moeten zijn.

Uienvlieg remedie

Als u merkt dat de aanplant wordt aangetast door de uienvlieg, moet u een beproefde methode gebruiken om het probleem op te lossen. U hoeft slechts één lepel zout in 200 ml water te verdunnen.

De oplossing is een effectieve spray.

Bescherming tegen mieren

U kunt paden rond de omtrek van uw perceel aanleggen, zodat de mieren niet de wens hebben om naar u toe te komen. Het is ook de moeite waard om de mierenhoop periodiek met zout te behandelen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips