Waarom er een mol op het terrein zit: de zomerbewoner zelf is de schuldige

Крот

Krachtige poten en grote klauwen zijn de belangrijkste “wapens” van de mol, waardoor hij gemakkelijk kan omgaan met wortels en zelfs kabels en pijpen die in de grond zijn gelegd.

Dit is de reden waarom alle zomerbewoners hoogwaardige bescherming tegen moedervlekken nodig hebben, herinnert een expert uit de online publicatie BelNovosti zich, een agronoom en landschapsontwerper.

Maar voordat u de plaag gaat bestrijden, kan het geen kwaad om erachter te komen waarom deze uw site heeft gekozen uit tientallen dezelfde sites.

En de belangrijkste factor die ervoor zorgt dat de mol hard met zijn poten werkt, is voedsel.

Het punt is dat er in ontwikkelde gecultiveerde landen veel insecten zijn die zich vestigen op bladeren, het aardoppervlak en in de grond.

Bovendien is losse grond gemakkelijker te graven en herbergt het ook een groot aantal regenwormen, en dit is niet langer een gewoon diner voor een mol, maar een echte delicatesse.

Bovendien kan compost, of beter gezegd de kevers en larven die daarin zitten, ook dienen als aas voor mollen.

Ten slotte bewijst iemand die vossen, honden en katten wegjaagt van zijn eigendom zichzelf een slechte dienst, waardoor hij de biologische vijanden van moedervlekken kwijtraakt.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips