Hoe u ammoniak in uw datsja kunt gebruiken: niet iedereen weet ervan

дача

Een ervaren zomerbewoner heeft altijd ammoniak in zijn medicijnkastje, zelfs als hij niet van plan is het voor het beoogde doel te gebruiken.

Feit is dat deze remedie veilig is en in sommige gevallen uiterst nuttig.

Daarom is het zeker de moeite waard om te leren hoe je het correct kunt gebruiken, zegt een agronoom en landschapsontwerper, een expert bij de online publicatie BelNovosti.

Hoe kan ik het medicijn gebruiken?

Voor aardbeien

Als je wilt dat je bessenoogst zich goed ontwikkelt en je niet “beledigt” in termen van opbrengst, dan moet je één truc gebruiken.

Los één lepel van het product op in een emmer en behandel de aardbeien drie keer tijdens het seizoen.

Tomaten

Als je wilt dat je tomaten lekker en groot worden, moet je ze ook met een vergelijkbare samenstelling behandelen. Verdun één keer per week 1 tot 3 eetlepels ammoniak in een emmer en geef het groentegewas water.

U zult tevreden zijn met het resultaat.

Kool beschermen tegen slakken

Groenten kun je op een eenvoudige manier beschermen tegen slakken. U moet ongeveer honderd ml van het medicijn in een emmer water oplossen. Daarna verwerken we de koolkoppen grondig.

De remedie helpt ook tegen ander ongedierte dat “geïnteresseerd” is in kool.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips