Geschikt voor de hele tuin: een eenvoudig middel dat in november aan de grond moet worden toegevoegd voor een overvloedige oogst volgend jaar

лопата

De laatste maand van de herfst is een ideale periode om de uitgeputte grond te herstellen en deze te beschermen tegen ziekten en plagen.

Vlak voor het begin van de vorst heeft de zomerbewoner de mogelijkheid om de toestand van de bodem zo sterk te verbeteren dat volgend seizoen zeker een rijke oogst zal worden verkregen.

Het probleem is dat tuinders meestal voor elke plant “hun eigen” herfstmiddel moeten selecteren.

Een expert uit de online publicatie BelNovosti, een agronoom en landschapsontwerper, verzekert echter: er is een universele meststof die geschikt is voor elk type bodembedekking en voor vrijwel elk tuingewas.

Over wat voor instrument hebben we het?

In november is het de moeite waard om kaliummagnesium aan de grond in het hele tuinperceel toe te voegen.

Bovendien is het raadzaam om de volgende verhouding in acht te nemen: voor een perceel van 10 m2 maximaal een halve kilo kunstmest.

Het product zal niet alleen de gezondheid van de bodem verbeteren en het gebrek aan belangrijke verbindingen daarin compenseren, maar ook het gebied van gevaarlijke insecten bevrijden.

Kaliummagnesia kan overal in de tuin worden gebruikt. Maar bovenal is dit product geschikt voor toekomstige aardappel-, tomaten- en koolbedden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips