Waarom beschouwen sommige zomerbewoners het geld van trichoderma weggegooid: het is hun eigen schuld

Огород

Voor veel tuinders en tuinders is Trichoderma een wondermiddel dat te hulp komt in de strijd tegen pathogene schimmels en bacteriën.

Volgens een expert uit de online publicatie BelNovosti, een agronoom en landschapsontwerper, zijn plantvriendelijke microscopische schimmels, die de basis vormen van het biofungicide, in staat ongeveer 60 soorten pathogene microben te onderdrukken.

Deze omvatten verschillende soorten rot (wit en grijs), blackleg, macrosporiose, fusarium, anthracnose, korst, echte meeldauw en andere.

Niet alle zomerbewoners zijn het er echter over eens dat Trichoderma verbazingwekkende eigenschappen heeft: sommigen klagen dat ze geen enkel effect hebben ondervonden bij het gebruik ervan.

De belangrijkste reden die deze situatie zou kunnen verklaren, is de onjuiste bereiding van het medicijn.

Als u niet wilt dat al uw inspanningen tevergeefs zijn, ga dan strikt te werk volgens de onderstaande instructies.

Voeg 2 theelepels van het afgewerkte droge poeder toe aan een bak gevuld met 10 liter water, dat een temperatuur van 25-35 graden moet hebben.

Laat de oplossing een uur op een warme en donkere plaats staan, waarna u deze kunt gebruiken om uw planten te helpen. Dit moet binnen 6-8 uur vanaf het moment van bereiding gebeuren.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips