Welke 3 soorten krenten het zoetst en lekkerst zijn: niet alle zomerbewoners weten het

смородина

Aalbessen kunnen gemakkelijk worden beschouwd als een van de meest populaire bessengewassen, omdat veel mensen ze kweken.

Het geheim is simpel: de producten bevatten een enorme hoeveelheid antioxidanten.

Sommigen hebben de zure smaak van krenten ‘verdraagd’, in de overtuiging dat dit een cultureel kenmerk is. Daarom worden op basis daarvan jam en conserven bereid en gebruikt om gebakken goederen met vulling te bereiden.

Dit is echter een misvatting. Sommige soorten struiken onderscheiden zich door een ongelooflijke zoetheid, zei de expert van de BelNovosti-netwerkpublicatie, landschapsontwerper en agronoom-wetenschapper.

Op welke soorten struiken moeten liefhebbers van zoete bessen letten?

“Bagheera”

Deze variëteit is populair onder boeren die gewassen telen voor de verkoop. Feit is dat de krenten van deze variëteit ongelooflijk zoet worden.

Maar daar houden de voordelen niet op.

Deze bessenvariëteit zal u verrassen met zijn grote formaat en relatieve weerstand tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien zien de bessen er geweldig uit, zelfs na transport en opslag.

“Nina”

Dit zijn erg smakelijke en grote bessen, dus de variëteit heeft zijn fans. Een interessant feit is dat deze bessenvariëteit praktisch geen last heeft van echte meeldauw.

Er zijn echter ook nadelen: deze variëteit aan bessen is niet bedoeld voor opslag en zal langdurig transport niet overleven.

“Triton”

Dit is een Zweeds plantenras dat goed overweg kan met de moeilijkste weersomstandigheden. De plantensoort beschikt ook over “immuniteit” tegen bepaalde ziekten en zelfs plagen.

De bessen worden ook zoet en smakelijk, hoewel ze niet groot van formaat zijn.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips