Hoe je van dennennaalden hoogwaardige kunstmest kunt maken: niet alle zomerbewoners weten het

хвоя

Als u in de buurt van een naaldbos woont of de mogelijkheid heeft om zo’n gebied te bezoeken, dan heeft u een uitstekende gelegenheid om hoogwaardige kunstmest te bereiden.

In de meeste gevallen kun je horen dat dennennaalden als mulch worden gebruikt.

Maar dit is verre van de enige optie voor het gebruik van plantmateriaal; een expert van de online publicatie BelNovosti, een agronoom en landschapsontwerper, onthult het geheim. Ja, het kan zijn dat u lang moet wachten, maar het is zeker de moeite waard.

Hoe kunstmest te maken van dennennaalden

Om dit te doen, moet u een compostput voorbereiden. Het wordt aanbevolen om dennennaalden te mengen met gewone grond van de site. Om dit te doen, moet je lagen dennennaalden, andere plantaardige producten en aarde maken.

Elk van hen moet worden behandeld met een speciale samenstelling. Om het voor te bereiden, moet je tweehonderd gram ureum in een emmer water nemen.

Vergeet ook het gebruik van microbiologische preparaten niet.

Over anderhalf jaar is de meststof klaar. Voor direct gebruik moet u 200 ml as aan elke emmer met product toevoegen.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips