Welke 3 soorten tomaten zijn het zoetst en geven een goede oogst: zomerbewoners hebben hun geheimen onthuld

помидоры

Bij het kiezen van een tomatenras voor de teelt is het belangrijk om niet alleen te vertrouwen op de opbrengstindicatoren en klimatologische “voorkeuren” van de groente, maar ook op de smaak.

Sommige mensen houden van zure tomaten, terwijl anderen dol zijn op zoete groenten.

Daarom is het de moeite waard om aandacht te besteden aan drie bewezen variëteiten van gewassen, de landschapsontwerper en agronoomwetenschapper, een expert van de online publicatie BelNovosti, onthult de geheimen.

Op welke variëteiten moeten kenners van zoete tomaten letten?

“Stierhart”

Deze variëteit heeft zijn relevantie sinds de Sovjettijd niet verloren, omdat het veel onmiskenbare voordelen heeft. Allereerst is het belangrijk om de smaakkwaliteiten van deze tomaten op te merken: ze zijn extreem hoog.

Het vruchtvlees is zoet en zeer aangenaam. Het is ook de moeite waard om de grootte van de vrucht te noteren: met de juiste zorg kan één tomaat meer dan vijfhonderd gram groeien.

Het is belangrijk om te onthouden dat groenten van deze variëteit moeten worden vastgebonden.

“Hawaiiaanse ananas”

Deze variëteit zal liefhebbers van mooie tomaten aanspreken: hun kleur lijkt op perziken. De vruchten worden ook groot, rond de vierhonderd gram.

Tomaten zijn erg zoet en smakelijk.

“Baboesjkino”

Deze variëteit is uitstekend voor liefhebbers van groentesalades. Feit is dat tomaten niet alleen zoet worden, maar ook een gevoelige schil hebben.

Daarom is het een waar genoegen om ze vers te eten.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips