Wat te doen met muggen in kamerbloemen: citramon om je te helpen

Цветок

Je moet muggen die zich in kamerbloemen hebben gevestigd niet behandelen als een kleinigheidje dat je aandacht niet waard is.

Integendeel: muggen zijn volgens een expert van de online publicatie BelNovosti, agronoom en landschapsontwerper, een ernstig probleem dat zelfs kan leiden tot de dood van planten.

Gelukkig zijn er veel manieren om de aanval te overwinnen.

Uit een indrukwekkende lijst hebben we de eenvoudigste, maar niet minder effectieve methoden gekozen die je zullen helpen van muggen af ​​te komen.

1. Transplanteren

Laten we toegeven dat we ons hebben laten meeslepen: het herplanten van een plant is moeilijk eenvoudig te noemen. Het veranderen van de grond is echter het enige dat u zal helpen bij een enorme insectenaanval.

2. Mierenafstotend

Volgens ervaren tuinders werden ze in de strijd tegen muggen vaak geholpen door een product dat was ontworpen om mieren te verwijderen, waarvan de korrels op de grond zouden moeten worden verspreid.

3. Citramon

Deze enigszins exotische methode helpt bij de behandeling en preventie van schimmelziekten van kamerbloemen, het verwijderen van schimmelafzettingen op het bodemoppervlak, maar ook tegen sommige plagen.

Als dat laatste je doel is, geef de planten dan water met een oplossing van 0,5 tablet citramon en 3 liter water.

Eerder deelde de expert tips die je helpen bij het gebruik van een product dat in elke keuken verkrijgbaar is.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips