Hoe kool te beschermen tegen rotting: deze procedure moet elke dag worden herhaald

капуста

Om de kooloogst te behouden is het belangrijk om de koolkoppen regelmatig te controleren.

Als je ze op de juiste manier bewaart, blijven ze tot het voorjaar intact en relatief vers, tenzij je ze eerst allemaal opeet.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het ook belangrijk is om de toestand van de kelder, de luchtvochtigheid en de ontwikkeling van ziekten te controleren.

Laten we aandacht besteden aan de aanbevelingen van de online publicatie Belnovosti en agronoom Anastasia Kovrizhnykh.

Hoe je op de juiste manier voor kool zorgt

Allereerst moet je een stabiele temperatuur van 2 tot 5 graden handhaven en de groenteopslag op orde brengen.

Om overtollig vocht tegen te gaan, bestrooien veel eigenaren de vruchten met grote hoeveelheden as, tabaksstof of krijt, die water absorberen.

Het gebruik van dergelijk poeder voorkomt ook de ontwikkeling van rot. Het is belangrijk om te onthouden dat het beter is om kool te verwerken voordat je het opslaat.

Als je dit in de herfst nog niet hebt gedaan, is het nog niet te laat om deze procedure uit te voeren.

Eerder hadden we het al over gerechten die met kool kunnen worden bereid.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips