Experts hebben de beste soorten narcissen genoemd

Эксперты назвали лучшие сорта нарциссов

De narcis is een grillige, maar zeer mooie bloem die prachtig zal staan ​​in iedere tuin of moestuin. De verscheidenheid aan variëteiten is gewoon geweldig.

Tuinders beschouwen de beste variëteiten als Sun Disc, Ice King, Pipit, White Lion en Audubon.

Zonneschijf

Sun Disc is een ideale optie voor diegenen die de voorgrond van hun bloementuin willen diversifiëren. Deze miniatuurplant is ook perfect voor de decoratie van een rotstuin. Het is echter belangrijk dat elke tuinman onthoudt dat deze variëteit aan narcis een laatbloeiende plant is.

Ijs koning

De Ice King-variëteit is een redelijk populaire narcis om te planten. Dit komt omdat deze plant je tijdens de bloei betrouwbaar en zeker niet in de steek zal laten. Bovendien ziet de geel-crème badstofkroon, die hij aan het begin van de bloei pronkt, er erg mooi uit in de samenstelling van elke tuin. De bloeiperiode van de plant is gemiddeld.

Pieper

De steel van deze variëteit heeft 2-3 kleine bloemen en een sneeuwwitte kroon. Middellaatbloeiende variëteit.

witte Leeuw

De White Lion-variëteit heeft zich al vele jaren bewezen als betrouwbare service voor veel bloemenkwekers en tuinders. De vorm van de bloem is gewoon perfect en heeft bovendien een witte kleur. Niet voor niets wordt hij de “Witte Leeuw” genoemd. Dit is een van de mooiste soorten narcis.

Audubon

Audubon is een rijkbloeiende narcissoort. De delicate en heldere bloemen laten niemand onverschillig. Het heeft echter één nadeel: de gemiddelde bloeiperiode voor deze variëteit aan narcissen.

Foto: Pixabay

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips