Psychologen legden uit wie narcistische mannen kiezen

Психологи объяснили, кого выбирают мужчины-нарциссы

Narcisten kunnen erg narcistisch en egoïstisch zijn in relaties, dus hebben ze de neiging om partners te kiezen die bij hen passen. Deze psychologische typen zijn erg aantrekkelijk voor narcistische mannen.

Psychologen hebben ons verteld wie en waarom mannen met dit type karakter kiezen.

Empaten

De meeste experts zeggen dat narcisten zich erg aangetrokken voelen tot vriendelijke en ondersteunende mensen. Ze zijn, samen met hun zorg, een ideale batterij voor een narcistisch ego.

Narcissen

In dergelijke relaties voelen narcisten zich het meest aangetrokken tot het competitieve element. Omdat zulke mannen erg narcistisch zijn, doet een vrouw met dezelfde karaktereigenschappen hen aan zichzelf denken. Dit is de reden waarom narcisten zo vaak gefascineerd zijn door narcisten.

Onbereikbaar

Stabiliteit in relaties vermoeit zulke mannen snel. En ze gaan op zoek naar een nieuw doel. Hoe onbereikbaarder ze is, hoe meer interesse de narcist in haar zal hebben.

Foto: Pixabay

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips