Hoe je een koekenpan kunt wassen, zelfs van een dikke laag koolstofafzettingen: niet alle huisvrouwen weten het

сковородка

Elke huisvrouw in haar huis heeft wel een paar koekenpannen met een dikke laag koolstofaanslag die eruit zien alsof het simpelweg onmogelijk is om ze af te wassen.

Maar dit is de verkeerde benadering om het probleem op te lossen.

Elke koolstofafzetting kan worden aangepakt als u de juiste methode kiest.

Welke twee opties zijn de moeite waard om te weten?

Koken met lijm

Deze methode is geliefd bij iedereen die het minstens één keer heeft ‘gedurfd’. Het toont een hoge mate van effectiviteit, zelfs in schijnbaar hopeloze gevallen.

Je moet een grotere pan nemen, er een koekenpan in plaatsen, water erin gieten en wachten tot het kookt.

Giet vervolgens een fles lijm in.

Het enige dat overblijft is het later verwijderen van de koolstofafzettingen, wat niet langer moeilijk zal zijn.

Ammoniak

Het enige nadeel van deze methode is de karakteristieke onaangename geur, maar u kunt contact ermee vermijden als u uw luchtwegen beschermt.

We nemen een dikke tas van hoge kwaliteit die absoluut geen gaten of gaten heeft. We sturen een koekenpan bewaterd met ammoniak.

We wachten 8-12 uur en maken de vaat schoon.

Waar we het eerder over hadden.

author avatar
Violetta Groeneweg
Hallo! Ik ben Violetta Groeneweg, een journalist gespecialiseerd in bloemen en tuinieren. Mijn passie voor planten en bloemen heeft me bekendheid gebracht door mijn nuttige adviezen en tips over bloemverzorging
Growing Tulips