Elke huisvrouw kan koolstofafzettingen in een koekenpan ontwikkelen, tenzij u de afwas na elk gebruik grondig afwast.
Maar over het algemeen is het niet gebruikelijk om hier tijd aan te besteden.
Daarom komt iedereen roet tegen wanneer de laag indrukwekkend wordt. Het kan echter altijd worden aangepakt met eenvoudige en beproefde middelen.
Welke kunt u noteren?
Normaal zout
Veel mensen weten dat gewoon zout een uitstekend reinigingspotentieel heeft, wat zeker de moeite waard is om in het dagelijks leven te gebruiken. Het product en het roet zullen overwinnen.
Je moet water in de braadpan zelf gieten en 4-5 eetlepels zout toevoegen.
Zet de gerechten op het vuur en laat op laag vuur sudderen. Daarna kunt u de vloeistof afgieten en eventueel achtergebleven vet verwijderen.
Mosterd gebruiken
Veel huisvrouwen gebruiken al lang mosterd in plaats van veel schoonmaakmiddelen en wasmiddelen die je in de winkel koopt. Dit is een uitstekende natuurlijke analoog van huishoudelijke chemicaliën.
Je moet eerst een droge koekenpan op het vuur zetten en deze een beetje opwarmen. Verdeel vervolgens een laagje mosterd gedurende een kwartier.
Het enige dat overblijft is het oppervlak van de vaat afvegen en afwassen.
Waar we het eerder over hadden.